Daca era la scoala, radea toata clasa de cuvantul pe care l-a inventat. Ce "perla" a scos Funeriu

04-10-2011 18:07

Daniel Funeriu

Ministrul Daniel Funeriu, prezent miercuri la Comisia de invatamant, a criticat, intr-o interventie, luarile de cuvant ale unor deputati din opozitie, care ar fi uzat de "inexactitudini".

Daniel Funeriu a vorbit, marti, in fata Comisiei de invatamant din Camera Deputatilor, el criticand luarile de cuvant ale antevorbitorilor deputati din opozitie, care ar fi uzat de "inexactitudini" la adresa ministerului si a sa pe tema examenului de bacalaureat.

Imediat dupa ce a pronuntat acest cuvant, presedintele comisiei, deputatul PSD Cristian Dumitrescu, i-a atras atentia ministrului si i-a spus sa se uite diseara la emisiunile de televiziune, pentru ca tocmai a creat o stire.

Funeriu nu a mai luat cuvantul dupa interventia lui Dumitrescu, el vorbind ulterior, in concluzia lucrarilor.

Cat despre viitoarea remaniere guvernamentala, Daniel Funeriu, a declarat ca este atributul premierului.

"In ceea ce priveste remanierile guvernamentale, am avut o pozitie pe care o mentin: remanierea este atributul exclusiv al premierului. Orice ministru, din prima sa zi de mandat este - orice ministru in orice tara democratica din lume - din prima sa zi de mandat poate sa fie remaniat. In ceea ce ma priveste, am o reforma de facut, o voi duce din prima pana in ultima mea zi de mandat", a spus Funeriu.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO