Dragnea: Sevil Shhaideh va sta la Guvern pana cand va obosi. Daca va obosi, o sa merg eu. Eu nu-mi bat joc de ea

Sevil Shhaiideh si Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, ca Sevil Shhaideh va ramane prim-ministru ”pana in momentul in care va obosi”, caz in care o va inlocui el, insa a apreciat aceasta varianta ca improbabila, intrucat Shhaideh are "o putere de munca mare".

”Eu nu-mi bat joc de Sevil”, a spus Dragnea.

Intrebat la ce s-a referit cand a spus "ne vedem in alta parte" daca presedintele nu va accepta propunerea ca Sevil Shhaideh sa fie prim-ministru, Liviu Dragnea a raspuns:

"In primul rand la Curtea Constitutionala. Am spus ca voi utiliza toate mijloacele constitutionale si legale. Si am mai spus ceva in noaptea alegerilor - votul pe care l-am primit nu-l voi vinde, nu-l voi da cadou, nu-l voi tranzactiona si nici trada".

Liderul PSD a afirmat ca guvernul Shhaideh nu va avea fixat dinainte un mandat cu o durata redusa. ”M-ati intrebat cat va sta Sevil Shhaideh prim-ministru. Va sta pana in momentul in care va obosi. Daca va obosi, o sa merg eu. Daca nu va obosi, ceea ce este foarte probabil, o sa stea acolo patru ani”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și
iohannis dragnea
Iohannis se va intalni saptamana viitoare cu Sevil Shhaideh. Dragnea, despre amanarea numirii: "Fiecare are ritmul lui"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

El a a avertizat ca guvernul PSD va fi unul cu o activitate sustinuta pentru a respecta programul de guvernare cu care partidul a castigat alegerile. ”Ritmul acestui guvern va fi infernal, prin programul pe care trebuie sa il duca la indeplinire. Nicio guvernare nu a avut ritmul pe care eu il voi imprima acestei guvernari”, a spus Dragnea, aratand ca programul PSD contine si termene de implementare a unor masuri.

Dragnea a dat asigurari ca guvernul Shhaideh va avea sustinerea sa categorica. ”Stiu capacitatea de munca a lui Sevil Shhaideh. Nu-i mai mare ca a mea, dar e a doua dupa mine. Daca ea va rezista, eu o voi sustine pana la finalul mandatului. Eu nu-mi bat joc de Sevil, nu-mi bat joc de Guvern. Din partea mea, are sustinere totala”, a conchis Dragnea.

intrebat de reactie a avut Sevil Shhaideh in momentul in care i-a propus sa fie premier, Dragnea a spus ca aceasta s-a asezat pe scaun. "Sevil este foarte emotiva. Sigur, si-a revenit. Nu i-am propus sa fie secretar de stat, ci i-am propus sa conduca administratia din Romania. Si Sevil mai stie cum se lucreaza cu mine. Este incarcata cu responsabilitate si stie cat de greu va fi", a afirmat liderul PSD.

El a mai spus ca s-a intalnit cu Sevil Shhaideh si in acesta seara, discutand pe tema bugetului pe anul 2017.

"Uitasem sa ii spun ca vrem sa introducem o masura importanta pentru milioane de romani", a spus Dragnea, precizand ca vrea sa cuprinda in buget masura deducerii din impozitul pe venit a costurilor celor care au abonamente in reteaua privata de sanatate.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Mitropolitul Clujului:
Mitropolitul Clujului: "As fi dorit un premier roman si ortodox". Pe cine ar fi preferat in locul lui Sevil Shhaideh

O inatla fata bisericeasca isi exprima reticentele fata de nominalizarea facuta de liderul PSD, Liviu Dragnea. 

Iohannis se va intalni saptamana viitoare cu Sevil Shhaideh. Dragnea, despre amanarea numirii:
Iohannis se va intalni saptamana viitoare cu Sevil Shhaideh. Dragnea, despre amanarea numirii: "Fiecare are ritmul lui"

In ziua in care toata lumea astepta desemnarea premierului pentru a forma noul guvern, presedintele Klaus Iohannis ne-a urat ''Craciun Fericit'' si a amanat momentul pana saptamana viitoare.

Fostul presedinte Traian Basescu, mesaj catre premierul propus Sevil Shhaideh:
Fostul presedinte Traian Basescu, mesaj catre premierul propus Sevil Shhaideh: "Va rog, nu acceptati nominalizarea"

Presedintele PMP, Traian Basescu, ii solicita premierului propus de PSD, Sevil Shhaideh, sa nu accepte functia, sa nu fie ''parte a unui joc politic'' ce nu ii apartine.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.