Dragnea: ”PSD va fi prezent la consultările de la Cotroceni”. Cine merge la discuții


Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 21:26
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 21:23
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea

Partidul Social Democrat va fi reprezentat la Cotroceni la consultările cu şeful statului pe tema referendumului de Eugen Nicolicea şi alte două persoane, care vor fi anunţate vineri dimineaţă, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Am anunţat că o să fie prezent PSD acolo, o să meargă trei persoane, domnul Nicolicea şi încă două persoane. Le comunicăm mâine dimineaţă la Cotroceni, la ora 9,00 dimineaţă o să primească faxul domnul Iohannis. Cred că o să fie trei persoane care o să-i placă foarte mult. Bineînţeles, ca să fie un dialog constructiv, să se înţeleagă oamenii, totuşi, să fie compatibili. Mâine la 9,00 o să se afle, la 11,00 o să se întâlnească, dacă nu-i primeşte, e problema dumnealui, noi trimitem acolo nişte oameni ca să discute, să-i spună şi nişte păreri şi poate şi nişte propuneri de întrebări", a afirmat Liviu Dragnea joi, la Antena 3, conform Agerpres.

Întrebat dacă se va prezenta la referendumul din 26 mai, liderul PSD a răspuns: "Cred că da, nu ştiu, o să văd. Oricum mă duc la vot la alegeri, dacă o să iau sau nu buletinul o să văd, depinde de întrebări şi ce se întâmplă până atunci".

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul primei zile de consultări cu partidele parlamentare, că toţi cei care au participat la aceste discuţii au îmbrăţişat ideea organizării unui referendum.

 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO