Dragnea, despre partidul lui Ponta: "E plin de securişti şi de masonI"


Ultimul update: Duminica 10 Martie 2019 14:26
Data publicarii: Duminica 10 Martie 2019 14:21
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea si Victor Ponta

Liderul PSD a atacat formaţiunea politică fondat de fostul său fost şef de partid.

Pro România nu este un partid de stânga pentru că "niciodată securiştii nu au fost şi nu vor fi de stânga", a afirmat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, care a adăugat că în formaţiunea condusă de fostul premier Victor Ponta "este plin de securişti şi de masoni".

"Pro România nu este un partid de stânga, niciodată securiştii nu au fost şi nu vor fi de stânga, Niciodată, pentru că n-au cum. Este un partid construit într-un laborator, construit pe jaf, pe furt, pe jaf politic. Ce-au făcut ei de când s-au înfiinţat? Doar să fure de la noi oameni şi să meargă prin judeţe pe la primari să cerşească: daţi-ne şi nouă nişte oameni, daţi-ne şi nouă nişte voturi. Acesta nu este un partid politic de stânga, care pe lângă aceste obiective are şi obiectivul principal să dea cu noroi în partidul care i-a făcut oameni. Şi nu am de ce să nu o spun: acolo este plin de securişti şi de masoni. Nu că n-ar fi buni, dar e bine să ştim. Şi nu vorbesc pe gura cămăşii, anunţăm şi nume cât de curând", a declarat Liviu Dragnea, duminică, la Călăraşi.

Liderul social-democraţilor a făcut aceste afirmaţii în contextul în care Doru Ioan Tărăcilă, vicepreşedintele PSD Călăraşi, spunea că formaţiunea este atacată de un partid de stânga.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO