Dăncilă, precizări despre propunerile de la Dezvoltare şi Transporturi. Mesaj pentru Iohannis


Ultimul update: Duminica 03 Februarie 2019 19:50
Data publicarii: Duminica 03 Februarie 2019 19:36
Categorie: Stiri Politice

Premierul Viorica Dăncilă şi-a exprimat speranţa că preşedintele Klaus Iohannis va da săptămâna viitoare un răspuns clar cu privire la propunerile pentru Ministerul Muncii şi cel al Dezvoltării.

"Nu am niciun semnal legat de cele două propuneri, de cele două ministere. Speranţa mea este ca în această săptămână preşedintele Iohannis să dea un răspuns clar pentru a vedea cum procedăm. Deja a trecut o lună din Preşedinţia rotativă a Consiliului UE deţinută de către România, avem directive importante, avem acte normative importante pe agenda europeană şi credeţi-mă că lipsa a doi miniştri în Guvern, chiar dacă domnul Teodorovici, doamna Plumb au încercat să fie cât mai activi pe plan european, acest lucru se cunoaşte pentru că este o muncă dublă atât în Guvernul României, cât şi la nivel european şi gândiţi-vă ce înseamnă încă două ministere pe doi miniştri. (...) În momentul în care vom vedea decizia preşedintelui, vom lua şi noi o decizie în cadrul Comitetului Executiv Naţional", a declarat Dăncilă după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Ea a susţinut că îl va suna pe şeful statului pentru a vedea care este opinia sa cu privire la propuneri.

"Am să încerc să fac un nou apel către preşedinte, să văd care este opinia dumnealui. O să-l sun. Eu sper ca săptămâna aceasta să aibă o atitudine constructivă şi în beneficiul României, şi al românilor", a completat premierul.

Dăncilă, precizări despre OUG pentru contestaţia sentinţelor date de completurile de 5
Declarațiile lui Dragnea după CEX al PSD: ”Iohannis ne-a făcut de râs”
VIDEO PROTVPLUS.RO