Dăncilă: E aşa o disperare mare să plece Guvernul PSD-ALDE. Cine să vină, cu ce sprijin parlamentar?

14-11-2018 07:42

viorica dancila

Viorica Dăncilă a afirmat marţi seară că există "o convergenţă" între criticile de la nivel european la adresa României şi luările de poziţie ale preşedintelui Iohannis, dar şi ale altor lideri politici cu scopul "disperat" să plece Guvernul PSD-ALDE.

"Aş fi vrut să nu văd, dar, oricine, cu un minim interes pentru actualitate, care se informează, poate constata convergenţa acestor dorinţe sau intenţii de dărâmare ale Guvernului actual. E aşa o disperare mare să plece Guvernul PSD-ALDE! Ca să ce, cine să vină, cu ce sprijin parlamentar? De fapt, eu cred că este o mare inconştienţă, care ne poate face rău. Până acum, astfel de agitaţii politice nu au contaminat mediul economic, dar vedem reacţiile, vedem reacţiile pe care le au alte state în legătură cu declaraţiile preşedintelui României, declaraţiile anumitor partide politice. Este clar că toţi au mers pe aceeaşi lungime de undă, toţi au vrut să fie sancţionată România şi acest lucru este reliefat de votul pe care l-au dat în Parlamentul European astăzi", a declarat Viorica Dăncilă la Antena 3, conform Agerpres.

Ea a răspuns astfel întrebată dacă vede vreo legătură între ceea ce s-a întâmplat marţi la Bruxelles cu privire la România şi declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, ale liderului România Împreună, Dacian Cioloş, preşedintelui PNL, Ludovic Orban, şi europarlamentarei Monica Macovei privind căderea actualului Guvern.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO