Dăncilă, despre cum a plâns Ciolacu la ea acasă: ”I-am făcut un ceai, părea foarte afectat”

19-01-2021 09:50
Sursa: Digi24


Marcel Ciolacu, Viorica Dancila

Fostul premier Viorica Dăncilă se pregătește să lanseze în perioada următoare o carte de memorii, în care povestește despre experiența trăită în fruntea Guvernului României, dar și a unuia dintre cele mai importante partide românești, PSD.

În carte este descris și momentul în care, după ce Dăncilă a pierdut alegerile prezidențiale din 2019, s-a trezit acasă cu Marcel Ciolacu.

„M-a sunat și Ciolacu și mi-a spus că trebuie să vorbim. A venit la mine acasă, unde a jucat o piesă de teatru foarte proastă. S-a așezat pe canapea și mi-a spus cu lacrimi în ochi că îi pare foarte rău de tot ceea ce s-a întâmplat. I-am făcut și un ceai de fructe, pentru că părea foarte afectat”, descrie Viorica Dăncilă scena, potrivit Digi24.

Un alt episod important din cariera politică a lui Dăncilă a fost reprezentat de protestele din 10 august 2018. Acum, fostul președinte al PSD spune că ”regretă” ce s-a întâmplat atunci.

Regret ce s-a întâmplat pe 10 august și sunt alături de toți cei care au suferit. Regret că nu am fost la guvern în seara aceea. Poate că, dacă eram la Palatul Victoria, alta ar fi fost situația.” - se mai arată în cartea de memorii a fostului premier, conform sursei citate.

Viorica Dăncilă a anunțat, luni, pe pagina sa de Facebook,”lansarea unei cărţi-interviu”, realizată în colaborare cu jurnalista Marga Niţu.

”Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi despre campaniile electorale din 2019 şi colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD”, a precizat Dăncilă.

Sursa: Digi24, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO