Crin Antonescu: Traian Basescu nu scapa de mine decat daca ma omoara, trebuie sa dea socoteala

Ultima actualizare: 16-10-2012 12:03
Crin Antonescu

Presedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca presedintele suspendat, Traian Basescu, si oamenii acestuia nu vor scapa de el decat daca il "omoara", indiferent cate amenintari, insulte sau calomnii ii vor fi adresate. 

"Traian Basescu si acesti oameni de mine nu scapa, decat daca ma omoara, ceea ce nu e cazul, sper. De mine nu scapa pana cand nu dau socoteala politic, ca eu nu ma ocup cu altceva, in fata cetatenilor Romaniei, pe care i-au mintit si-i mint, pe care i-au furat si-i mai fura inca pe unde mai sunt si pe care mai noi ii sfideaza, ii intimideaza in fiecare seara domnul Traian Basescu (...) Asta pana nu se termina, eu nu ma opresc, oricate amenintari, oricate insulte, oricate calomnii", a sustinut Antonescu, potrivit Mediafax, care citeaza Antena 3.

El a tinut sa adreseze un mesaj si alegatorilor care s-au prezentat la referendumul din 29 iulie, afirmand ca se va "bate" pentru optiunea acestora.

"Mesajul meu este: nu va temeti oameni buni, nu e sat fara caini Romania, nu poate fi condusa banditeste de Traian Basescu cu amenintari, cu insulte si intimidari. Suntem aici si ne batem pana la capat pentru lege, pentru drept si pentru votul vostru", a mai spus Antonescu, precizand ca in acest sens va folosi toate prerogativele presedintelui interimar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO