Congresul PSD. Codrin Ștefănescu: Nu putem să-i chemăm sâmbătă şi să le dăm în plic soluţii

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Codrin Stefanescu
Inquam Photos / Octav Ganea

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a susţinut luni că în PSD nu este niciun puci, ci “dorinţa firească a unor colegi de a-şi întări puterea pe care o au”.

El a declarat că şi-ar dori o competiţie corectă pentru funcţiile de conducere, astfel încât să aibă şansa să-şi depună candidatura şi Liviu Pleşoianu, şi Şerban Nicolae şi "mulţi alţi colegi care în ultimii ani s-au bătut primind telefoane de ameninţare".

Întrebat despre managementul partidului, Codrin Ştefănescu a spus că este şi acesta un subiect şi că dacă PSD vrea să aibă grijă de oameni, nu pot fi chemaţi la Congres şi să li se dea în plic soluţii.

E şi ăsta un subiect. Dacă vrem să avem grijă de oameni, în primul rând să avem grijă de colegii noştri de partid. Nu putem să-i chemăm sâmbătă la Congres şi să le dăm în plic nişte soluţii. Lucrurile sunt mai complicate, încercăm să le decomplicăm”, a afirmat acesta, potrivit News.ro.

El susţine că în PSD nu este niciun puci, ci “dorinţa firească a unor colegi de a-şi întări puterea pe care o au”.

Nu este niciun puci, este dorinţa firească a unor colegi de a-şi întări puterea pe care o au, ignorând ceilalţi membri de partid şi vocile din partid”, a explicat el.

“Preşedintele l-am susţinut să ajungă preşedinte, să dea câteva bătălii puternice în partid şi am crezut tot timpul în camaradul Liviu Dragnea că va ţine cont de lucrurile astea. Sper să ţină cont şi astăzi şi la Congres de lucrurile astea şi de vocile foarte puternice în ceea ce priveşte lupta cu statul paralel”, a continuat Ştefănescu.

El afirmă că şi-ar dori o competiţie corectă pentru funcţiile de conducere.

"Da, aş dori o competiţie corectă (pentru funcţiile din PSD - n.r.), să aibă şanse să-şi depună candidatura şi Liviu Pleşoianu şi Şerban Nicolae şi mulţi alţi colegi de-ai mei care în ultimii ani s-au bătut primind telefoane de ameninţare”, conchide el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO