Clotilde Armand, despre cum încearcă ”interlopii” să o intimideze: ”Mobilizarea mafiei este impresionantă”

Dată publicare: 23-04-2021 10:36
Dată actualizare: 23-04-2021 11:12


Clotilde Armand

Primarul sectrorului 1, Clotilde Armand, susţine că, timp de o săptămână, mai multe persoane au urmărit-o și i-au filmat casa.

”De când am început să lupt împotriva mafiei imobiliare şi a mafiei gunoiului, după ce am reuşit să decuplez de la banii publici diversele grupuri transpartinice au început ameninţările la adresa mea şi echipei mele. Nu că n-aş fi fost eu linşată mediatic până acum, dar mobilizarea mafiei din ultima vreme este impresionantă. Ultima încercare a acestora interlopi de a mă intimida este absolut penibilă. Au parcat în faţa casei mele timp de o săptămână o maşină şi început să filmeze casa în care locuiesc cu familia mea. Într-adevăr, au reuşit să ofere în publicaţia unui condamnat penal definitiv câteva imagini video scandaloase: eu măturând curtea casei”, a scris Clotilde Armand pe Facebook, citată de News.ro

Ea anunţă că pentru genul acesta de infracţiuni va depune o plângere împotriva tuturor celor care au impresia că o vor intimida.

”Pentru că hărţuirea este infracţiune. Art. 208. - Hărţuirea ''(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă'', explică edilul.

Armand subliniază că schimbarea acestui sistem nu se face peste noapte sau pe Facebook.

„Este o luptă pe termen lung. Eu mi-am asumat asta şi voi continua să-mi fac datoria faţă de comunitatea pe care o slujesc cu dragoste şi mândrie”, conchide Clotilde Armand.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO