Ciolacu, după respingerea Rovanei: ”PSD nu are o variantă, are 10 variante de rezervă"

26-09-2019 13:21

Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a comentat joi respingerea în Comisia juridică a Parlamentului European a candidaturii Rovanei Plumb pentru postul de comisar european.

Ciolacu spune că trebuie parcurse mai multe etape şi nu a fost încă votul în Parlamentul European, susținând că PSD nu are o variantă de rezervă, ci 10.

"Nu am citit ştirea, lăsaţi-mă să mă informez, ştiam că e încă în comisie....A fost la acea comisie, nu la votul în Parlament. Vedeţi că sunt nişte etape, nişte comisii, până la votul în Parlament...era mai încolo", a afirmat Ciolacu, la Parlament, întrebat în legătură cu ce va face PSD după ce Rovana Plumb a fost respinsă în comisia de la Parlamentul European.

Întrebat dacă PSD are o variantă de rezervă, Ciolacu a răspuns: "Ştiţi la fel de bine ca şi mine că PSD nu are o variantă, are 10 variante de rezervă".

Candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru Transporturi a fost respinsă joi de Comisia juridică a Parlamentului European, a anunţat eurodeputatul PNL Siegfried Mureşan pe contul sau de Facebook.

"Fără avizul Comisiei juridice audierea din Comisia de transport nu poate avea loc", a adăugat el.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO