Ciolacu: Atacarea la CCR de către PNL a măsurilor iniţiate de PSD loveşte în români

Dată publicare: 06-04-2020 12:23
Dată actualizare: 06-04-2020 12:31


Marcel Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, consideră că atacarea de către PNL la Curtea Constituţională a măsurilor sociale şi economice iniţiate de social-democraţi şi votate în Parlament loveşte în românii şi în firmele româneşti.

 

"PNL dă astăzi proba maturităţii politice. Atacarea la CCR a măsurilor sociale şi economice iniţiate de PSD şi votate de toate forţele politice parlamentare, cu excepţia liberalilor, nu loveşte în PSD, domnule Orban, ci în românii şi firmele româneşti care acum aşteptau un sprijin real din partea statului.

Văd că vă tot comparaţi cu Italia şi Spania! Atunci comparaţi-vă şi la măsurile de protecţie socială pe care le-au luat şi la cele pentru salvarea economiei. Sunt identice - amânarea ratelor şi a plăţii facturilor la utilităţi, facilităţile fiscale pentru firme sau şomajul tehnic", a scris Ciolacu, luni, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El a adăugat că PNL va fi singurul partid care a ales să facă în continuare politică, după ce restul forţelor politice "au înţeles că în această perioadă dificilă trebuie ca toţi să alergăm pe un singur culoar, pentru România".

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a anunţat luni că a atacat la CCR două proiecte de lege iniţiate de PSD, unul privind suspendarea plăţii ratelor la bancă şi unul referitor la facilităţile fiscale pentru firme.

 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO