Cine este iubita lui Dragnea. Firea: Are profil de Primă Doamnă

Irina Tanase, Liviu Dragnea
Inquam Photos / Octav Ganea

Gabriela Firea a dat detalii despre iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, care a atras atenția presei sâmbătă, când a stat alături de președintele PSD la congres.

Întrebată de jurnaliști dacă ar accepta o eventuală invitație de a fi naș de cununie la nunta lui Dragnea cu Irina Tănase, Gabriela Firea a spus că premierul Viorica Dăncilă are întâietate, pentru că este mai veche în partid.

”Să fie o bătălie între mine și doamna Dăncilă? Niciodată între mine și doamna Dăncilă nu va fi o bătălie, nici pe acest subiect. Îi dau întâietate, este mult mai veche în partid decât mine și o respect foarte mult și o prețuiesc”, a spus Firea la seduul PSD.

Primarul Capitalei spune că i s-a părut normal să o vadă sâmbătă la congres pe iubita lui Dragnea, în condițiile în care aceasta este ”o tânără de viitor”.

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

”Mie mi s-a părut ceva absolut normal, câtă vreme sunt într-o relație de câțiva ani de zile, se iubesc. Și am înțeles că Irina îl susține foarte mult pe domnul Dragnea în toată activitatea, inclusiv politică, și e normal. Și eu îl susțin pe soțul meu și un cuplu se sudează atât în ceea ce privește sentimente - iubire, afectivitate - dar și prin susținerea și suportul profesional.

Este o tânără care cred că este de viitor, în sensul că mi se pare extrem de preocupată ca lucrurile să meargă în direcția bună. Noi o cunoaștem și de la alte întâlniri private. Nouă ni s-a părut foarte normal, am văzut din titlurile pe care le-ați dat dumneavoastră și din reportaje, pentru presă a fost mai mult o surpriză, dar noi ne-am mai întâlnit în diferite ocazii, ne cunoșteam. Știu că a ajutat foarte mult în organizarea unor evenimente caritabile, umanitare sau de Crăciun sau de Ziua Femeii, și-a adus și ea o contribuție.” - a declarat Gabriela Firea.

La insistențele jurnaliștilor, care au vrut să știe dacă Irina Tănase are profilul unei Prime Doamne, Firea a răspuns afirmativ.

”De ce nu? De ce nu? Eu aș zice că da” - a spus Firea.

Dăncilă spune că l-ar cununa pe Dragnea cu iubita acestuia, care este ”o fată deosebită”

Potrivit News.ro, premierul Viorica Dăncilă a spus, duminică, într-o emisiune la Antena 3, răspunzând unei întrebări, că, dacă i-ar propune, i-ar fi naşă de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea, cu iubita acestuia, care este ”o fată deosebită”.

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă ar vrea, în cazul în care Liviu Dragnea i-ar propune, să le fie naşă de cununie acestuia şi iubitei sale, Irina Alexandra Tănase.

Dăncilă a răspuns afirmativ: ”Sigur că da. De ce aş spune nu?”

Ea a adăugat că i se pare ”un act de normalitate” faptul că iubita liderului PSD a fost la Congresul partidului.

”O cunosc pe domnişoara Tănase, o cunosc pe Irina. Este un om deosebit, este o fată deosebită. Aceste lucruri fac parte din viaţa de zi cu zi a fiecărui om”, a subliniat Viorica Dăncilă.

Premierul a mai spus că peste tot în ţară acestea sunt lucruri care ţin de normalitate.

La noi, din păcate, ceea ce este normal a devenit anormal şi cred că acest lucru nu trebuie să se întâmple. Societatea românească s-a radicalizat foarte mult. Dacă cineva este promovat, trebuie să-i căutăm de ce a fost promovat. Haideţi să-i lăsăm o perioadă, să vedem ce face omul acesta, a meritat sau nu a meritat încrederea, a fost promovat pe criterii profesionale şi face lucruri bune sau nu face lucruri bune”, a continuat Viorica Dăncilă.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă seara, întrebat dacă vrea să facă un anunţ legat de faptul că a fost însoţit la Congres de iubita sa, că nu astăzi, deoarece are partidul în suflet.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD de sâmbătă, stând în primul rând al Sălii Palatului, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Planurile anunțate de Dragnea după Congres. ”Trebuie să modificăm Codurile Penale”
Planurile anunțate de Dragnea după Congres. ”Trebuie să modificăm Codurile Penale”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat mulţumit de noua conducere a partidului validată de Congresul extraordinar, arătând că noua echipă are o reprezentare echilibrată pe regiuni, în care paritatea de gen este respectată.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.