Cezar Preda: Liderii PSD si PNL mint cand vorbesc de legea pensiilor

19-09-2010 00:00


Vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a declarat ca liderii PSD si PNL "mint si dau dovada de demagogie" atunci cand vorbesc de legea pensiilor, sustinand ca acestia se bucura de necazul romanilor deoarece cresc in sondaje.

Cezar Preda a spus, intr-o conferinta de presa, ca parlamentarii PSD si PNL nu au fost interesati in momentul in care in Parlament s-a discutat si aprobat legea pensiilor, adaugand ca, daca pe acestia i-ar fi preocupat cu adevarat soarta pensionarilor din Romania, s-ar fi mobilizat si ar fi fost prezenti la vot

Preda a comentat si anuntul PNL privind guvernul alternativ, despre care a spus ca este precum "apa sfintita, nu face nici rau, dar nici bine".

Liderul PDL a abordat si problema impozitarii pensiilor, despre care a declarat ca nu s-a discutat niciodata, in partidul din care face parte.

Proiectul legii pensiilor a fost adoptat, miercuri, de Camera Deputatilor, cu 170 voturi "pentru", doua "impotriva" si trei abtineri, in absenta reperezentantilor PSD si PNL, dupa o dezbatere maraton in care parlamentarii care sustin Guvernul au reusit sa isi impuna amendamentele.

PSD a anuntat ca va ataca Legea pensiilor la Curtea Constitutionala.

VIDEO PROTVPLUS.RO