Cezar Preda demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al PDL

10-12-2012 13:11

Cezar Preda

Liderul PDL Cezar Preda a anuntat ca demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al PDL, in urma rezultatelor alegerilor de duminica. 

Stirea este in curs de actualizare!

Comunicatul transmis de catre Cezar Preda:

Dragi buzoieni,

Rezultatele scrutinului pentru alegerile parlamentare au aratat clar optiunea majoritara a romanilor pentru candidatii USL.

Tin sa ii felicit pe contracandidatii mei. Au reusit sa faca mai bine front comun impotriva mea, decat am reusit noi sa facem front comun in apararea ARD Buzau. Sper doar ca modul in care se vor comporta in Parlament sa fie mult schimbat in bine fata de modul in care au evoluat in campania electorala.

Personal ma numar printre politicienii care considera ca, la finalul unei batalii electorale, nu ai voie sa te ascunzi dupa faptul ca romanii au votat mai mult sigle decat oameni, tot asa cum nu cred ca trebuie sa ne ascundem dupa faptul, la fel de adevarat, ca sistemul electoral actual este, de multe ori, o loterie cinica.

Rezultatul de la Buzau, modul in care au ales buzoienii pe 9 decembrie, ma determina sa-mi dau demisia de onoare din functia de prim-vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, precum si din cea de presedinte al Organizatiei Judetene a PDL Buzau.

Cred ca Alianta Romania Dreapta trebuie sa intre, in ansamblu, intr-o profunda reorganizare si omogenizare, astfel incat sa devina cea mai importanta si credibila forta de opozitie din Romania.

Asa cum am mai spus, 2013 va fi un an extrem de dificil si cred ca romanii au, in continuare, nevoie de un scut puternic impotriva previzibilelor abuzuri si derapaje de la democratie.

Le promit tuturor buzoienilor, si celor care m-au votat si celor care nu m-au votat, ca voi ramane acelasi Cezar Preda din Buzau, ca ma voi mandri cu ei si ca nu voi inceta sa spun si sa fac lucruri pentru binele lor.” 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO