Ce spune Victor Ponta despre o noua candidatura la alegerile parlamentare

Ultima actualizare: 25-12-2015 09:04
Victor ponta

Fostul premier Victor Ponta a declarat marti, la Targu-Jiu, ca va candida pentru un nou mandat de parlamentar la alegerile din anul 2016 daca va fi pus pe lista, afirmand ca proiectul sau este "intotdeauna alaturi de PSD Gorj".

"Daca ma pun pe lista, da. In 2016, imi doresc sa fim sanatosi si toate lucrurile bune pe care le-am facut in anii acestia sa continue, ca nu trebuie facut nimic altceva decat sa nu stricam ce s-a inceput. Proiectul meu este intotdeauna alaturi de PSD Gorj. Daca ei ma vor (cei de la Gorj - n.r.), eu ii vreau, toata lumea e multumita", a precizat Victor Ponta, intrebat de jurnalisti daca va candida la alegerile parlamentare.

Totodata, el a tinut sa le multumeasca celor care i-au fost alaturi in campaniile electorale."Vreau sa le multumesc tuturor celor din Gorj, care intotdeauna au fost alaturi de mine si de noi in toate campaniile, si sunt convins ca o sa fie alaturi de noi si in 2016, atunci cand, asa cum e normal, sunt alaturi de oamenii care au fost totdeauna echipa mea de la Gorj", a mai spus fostul prim-ministru.

Victor Ponta a facut aceste declaratii, marti dupa-amiaza, la cabinetul sau parlamentar de la Targu-Jiu, unde a venit insotit de presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO