Ce i-a zis Dăncilă lui Dragnea despre OUG privind amnistia și grațierea

21-09-2018 22:30


Viorica Dancila si Liviu Dragnea

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara că premierul Viorica Dăncilă i-a spus acestuia că nu se poate discuta despre o Ordonanță de Urgență privind amnistia și grațierea, pentru că Guvernul are alte priorități.

 

„E o prostie să spui că riscă dosar penal dacă adoptă o OUG. Este o minciună că am forţat să dea OUG. Doamna Dăncilă a spus un lucru foarte corect, foarte normal, că nu se poate discuta acum despre OUG de amnistie pentru că Guvernul are cu totul alte priorităţi. Nu a respins ideea în sine. Dacă ministrul Justiţiei prezintă un punct de vedere, atunci discutăm în partid”, a spus Liviu Dragnea.

Totodată, el a mai precizat că le-a transmis social-democraților care au participat la Comitetul Executiv al PSD, că „personal”, nu îl mai interesează acest OUG.

„Am discutat despre amnistie și grațiere. Le-am spus că, personal, pe mine nu mă mai interesează Ordonanța privind amnistia. Vor să o dea la Guvern, treaba lor. Groaza pentru a fi adoptate și puse în vigoare Legile Justiției și Codurile penale e dată și de faptul că, la un moment dat, toți cei care au făcut rău vor plăti”, a mai spus Dragnea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO