Culisele întâlnirii între Dragnea și primari. Bugetul, dezbătut în ședință de Guvern vineri


Ultimul update: Miercuri 06 Februarie 2019 21:48
Data publicarii: Miercuri 06 Februarie 2019 20:46
Categorie: Stiri Politice

Au fost negocieri dure şi miercuri pe tema proiectului de buget. Mai bine de 3 ore, primarii de municipii au discutat cu şeful PSD, Liviu Dragnea şi cu ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici, şi au cerut mai mulţi bani pentru bugetele locale.

La final au primit promisiuni că vor avea fonduri suficiente. La întâlnire, Liviu Dragnea a stat față în față cu Gabriela Firea care l-a tot criticat în ultima perioadă.

La ieşirea de la întâlnirea cu primarii, liderul PSD a anunţat că toţi edilii vor fi sprijiniţi cu bani de la guvern dacă nu vor putea face faţă cheltuielilor sociale. Însă, în timp ce încerca să vorbească a fost criticat şi chiar huiduit de câţiva protestatari.

Liviu Dagnea:” Orice primar va primi bani... La puşcărie să te duci tu, Securilă!”

"Am înţeles că vineri vor adopta în Guvern proiectul de lege, după care vine în Parlament", a afirmat miercuri Dragnea.

Şeful PSD, Liviu Dragnea a stat faţă în faţă şi cu Gabriela Firea, care l-a acuzat că a tăiat din bugetul capitalei şi l-a atacat zilnic în ultima săptămână. Dragnea i-a recomandat primarului Capitalei să ajungă la o înţelegere cu ceilalţi primari de sectoare, cum împart banii, fără să comenteze însă atacurile extrem de dure ale Gabrielei Firea.

Primarul capitalei, Gabriela Firea, a evitat să dea declaraţii. Primarii marilor oraşe sunt nemulţumiţi de rezultatul discuţiilor, dar spera că promisiunea că vor primi fonduri va fi respectată. Bugetul va fi dezbătut vineri în şedinţa de guvern, iar săptămâna viitoare în Parlament.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO