Băsescu spune că PSD e ”o menajerie cu porci și hipopotami”, iar Dragnea e ”dresorul”

18-11-2018 20:41

traian basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă într-o postare pe Facebook intitulată "Turma fără vlagă", că PSD e ca o menajerie populată doar cu porci şi cu hipopotami şi cu un singur dresor, Dragnea.

 

Băsescu adaugă că animăluţele neascultătoare precum Andronescu, Bădălău, primesc zahăr şi devin supuse, în timp ce pe Firea, Stănescu, Neacşu, îi consideră diabetici şi "nu le alocă zăhărelul", concluzia sa fiind că nu există lei sau tigri care să îi ia biciul dresorului, transmite News.ro.

"PSD-ul arată ca o menajerie de animăluţe ale unui circ, menajerie populată numai cu porci şi hipopotami şi care are un singur dresor, pe Dragnea. Dacă există câte un animăluţ neascultător, el îşi primeşte imediat porţia de zahăr şi devine supus dresorului, precum Andronescu, Bădălău, Oprişan sau Ştefănescu", afirmă fostul preşedinte în postare intitulată "Turma fără vlagă".

El spune că pentru unii, "dresorul nu alocă zăhărelul mult dorit, pentru că îi consideră diabetici", în această categorie incluzându-i pe Gabriela Firea, Paul Stănescu, Mihai Fifor sau Marian Neacşu, despre care susţine că erau fericiţi "când dresorul le permitea să-i pupe inelul".

"Păcat că în menajeria circului PSD nu există nici lei, nici tigri care să înşface în dinţi biciul dresorului. Ce turmă fără vlagă acest PSD", conchide Băsescu.

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO