Basescu: "Imi pare rau pentru ce a patit Nastase, condamnat pentru o gainarie. Are sanse sa revina"

Ultima actualizare: 18-02-2013 07:01
Traian Basescu, Adrian Nastase

Presedintele Traian Basescu declarat, joi, ca regreta ce i s-a intamplat lui Adrian Nastase, pentru ce a reprezentat acesta pentru tara, precizand ca fostul premier a fost condamnat "pentru o gainarie".

El a spus ca nu vrea sa fie acuzat de fariseism, dar ii pare rau pentru ce a patit Adrian Nastase.

"Imi pare rau pentru ce a patit Nastase. Nu ca nu merita, ci pentru ce a fost pentru Romania", a spus Basescu.

El a adaugat ca Nastase a fost premierul care a finalizat negocieri importante cu structuri din care Romania face acum parte, informeaza Mediafax, care citeaza B1.

De asemenea, Basescu a spus ca Nastase a "tinut" Guvernul cu o mana puternica. Potrivit lui Basescu, Nastase a fost condamnat pentru "o gainarie".

"Nastase nu si-a vandut tara, Nastase a fost condamnat pentru o gainarie", a spus Basescu. Presedintele a spus ca Nastase are sanse si potential sa revina in politica si sa fie important.

"Sunt ministri care au facut puscarie, stiti ca aici intra cel mai usor politicienii in belea, in finantarea campaniei electorale. Este un ministru care au facut doi ani puscarie si a fost ales parlamentar, iar din Parlament in Guvern", a spus presedintele.

El a sublinat insa ca problema este partidul. Intrebat daca ii este dor de Nastase, asa cum ii este lui Liviu Dragnea, Basescu a raspuns negativ.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO