Basescu: Antonescu si Ponta, doi bebelusi din punct de vedere al intelegerii statului democratic

09-10-2013 10:09

Crin Antonescu si Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Cotroceni, ca Victor Ponta si Crin Antonescu sunt "ca doi bebelusi" din punct de vedere al intelegerii functionarii statului democratic.

Seful statului a vorbit despre motivul incheierii acestui acord de colaborare institutionala, aratand ca "Romania a optat, in urma alegerilor, ca primii oameni in stat sa fie Crin Antonescu si Victor Ponta", cei doi fiind si "primii responsabili de lovitura de stat din vara anului 2012".

"Atunci mi s-a parut rezonabil sa intind o mana nu lor, ci Romaniei, pentru ca ei au demonstrat, de la semnarea acestui acord de colaborare institutionala, si pana acum ca n-au inteles nimic din ce au facut in vara anului 2012", a spus Traian Basescu.

El a continuat: "Deci, amandoi sunt ca doi bebelusi din punct de vedere al intelegerii functionarii unui stat democratic".

Presedintele a mai aratat ca semnarea acordului a fost "o solutie care a fost singura care l-a facut frecventabil numai pe cel care a semnat acest acord institutional", si anume Victor Ponta.

Despre Crin Antonescu, Basescu a spus ca este "inca profund nefrecventabil, cum ar fi ramas si Victor Ponta, daca nu semna acest acord de cooperare care se refera la respectarea Constitutiei tarii si a legilor tarii".

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO