Antonescu:Vom avea "Cod de conduita" in USL aplicabil tuturor; Sa stim ce se poate si ce nu se poate

Ultima actualizare: 06-06-2013 00:48
Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca la nivelul USL va fi redactat un "Cod de conduita" prin care sa se stabileasca modul de raportare a tuturor partilor membre a Uniunii.

Liderul PNL a anuntat, la finalul sedintei USL, ca s-a convenit redactarea unui "Cod de conduita" in USL, astfel incat sa nu se mai ajunga la situatii de criza generate de atacuri publice ale unor membri ai Uniunii.

"Cod de conduita prevazut si adaugit, adus la zi, conceput simplu, suplu, clar, spre a face foarte clar tuturor membrilor, demnitarilor, parlamentarilor, ministrilor nostri care sunt regulile elementare de conduita in cadrul unei aliante. Exista statute poate diferite la acest capitol ale partidelor noastre, exista traditii, poate obiceiuri, mentalitati diferite. Suntem in situatia in care coerenta de atitudine si de actiune a tuturor celor care face parte din USL prevaleaza.

In sensul acesta, stabilirea foarte clara intr-un cod de conduita fara echivoc ii va ajuta, ne va ajuta pe toti sa stim ce anume se poate si ce anume nu se poate atunci cand faci parte dintr-o coalitie, atunci cand sustii un guvern, atunci cand sustii niste candidati si atunci cand, la urma urmelor, sustii si participi la un proiect major", a declarat Antonescu.

Liderul PNL a afirmat ca este doar "o chestiune de timp" pana cand completarile aduse protocolului USL vor fi formalizate si date publicitatii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO