Alina Gorghiu, despre motiunea de cenzura: Discutiile despre vot au inceput si ne vom intalni si cu UNPR

Ultima actualizare: 22-09-2015 06:58
Alina Gorghiu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat sambata, la Poiana Brasov, ca discutiile privind votul la motiunea de cenzura care urmeaza sa fie depusa luni au inceput si vor continua toata saptamana viitoare, inclusiv cu UNPR.

"Discutiile privitoare la votul pe motiunea de cenzura au inceput si le vom continua toata saptamana viitoare. Le vom face inclusiv cu Gabriel Oprea, cu UNPR. Saptamana viitoare ne vom vedea si cu cei de la UDMR si cu toti ceilalti. Mizez, pana la discutiile pe care le vom avea cu domniile lor, pe echilibrul si pe prudenta celor doi lideri de partid, Gabriel Oprea si Liviu Dragnea, care nu cred ca vor sa mearga cu acest bolnav Ponta in continuare, riscand cam tot ce inseamna linistea si echilibrul Romaniei", a afirmat Gorghiu.

Ea a adaugat ca vor avea loc discutii atat cu liderii de partide politice, cat si cu fiecare parlamentar in parte si spera ca de aceasta data vor fi cu succes.

"Acum, in opinia noastra, mingea este in terenul domnului Dragnea, in terenul domnului Oprea si vom vedea ce decid. Mai mult decat sa le solicitam sa puna interesul national peste interesul de partid sau interesul meschin de a ramane la guvernare cu orice pret, cu un prim-ministru compromis, nu stiu ce am putea face", a spus copresedintele PNL.

PNL va depune motiunea de cenzura luni. Probabil, aceasta va fi citita in plenul Parlamentului pe 24 septembrie, iar votul ar urma sa se dea pe 28-29 septembrie, a spus Gorghiu, precizand ca exista posibilitatea ca aceste date sa sufere modificari.

Copresedintele liberal a precizat ca titlul si continutul motiunii de cenzura vor fi definitivate in cursul zilei de duminica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO