Surpriza de care a avut parte un pianist care a devenit viral după ce a cântat într-un magazin

Dată publicare: 18-07-2020 12:43
Dată actualizare: 18-07-2020 12:48


În aceste timpuri marcate de primejdii și temeri de tot felul, generozitatea e cu atât mai prețioasă.

Zilele trecute a făcut înconjurul internetului o filmare cu un necunoscut, care cânta la pian într-un magazin de antichități din Massachusetts. Pasiunea lui i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

Atinși de muzica împărtășită din tot sufletul, oamenii au vrut neapărat să-l cunoască pe misteriosul pianist.

Iar povestea nu s-a oprit odată cu identificarea lui...

John Capron: "Îmi place să cânt la pian, ador să ating clapele. E vorba de emoțiile și sentimentele mele. "

Difuzată şi de posturile de televiziune din Statele Unite, înregistrarea a declanşat o întreagă operaţiune de identificare a pianistului. I s-au lăsat mesaje pe toate reţelele de socializare, doar-doar ajunge vreunul şi la destinatar.

John Capron: "Am văzut postarea pe Twitter şi am simțit că trebuie să răspund ca să mă asigur că n-am dat de belea."

Ba dimpotrivă! Patronul magazinului în care cantase John era chitit să dea de el ca să-i dăruiască chiar pianul respectiv.

Patronului magazinului nu i-a trecut prin cap că povestea asta va deveni virală. Văzând cât de mulți oameni au fost impresionați, atinși, de talentul lui John, a scos din mânecă o surpriză și mai mare.

John Capron: "Parcă toți gândesc că de asta avem nevoie în vremurile astea. Și toți sunt fericiți că au dat de mine pe Internet. Asta chiar că îmi luminează ziua!"

Mark Waters, proprietar magazin: "Îmi place să dăruiesc. Când îți dăruiesc ceva și te fac să zâmbești, asta mă face să mă simt bine. Să-i faci pe ceilalți fericiți, să aduci zâmbetul pe buzele cuiva, despre asta e viața, frate!"


VIDEO PROTVPLUS.RO