„Creatura periculoasă” care a băgat spaima în locuitorii din Cracovia. Ce era, de fapt

Dată publicare: 15-04-2021 20:32
Dată actualizare: 16-04-2021 20:04


Croissant

Un croissant rămas agățat într-un copac a produs panică, zilele trecute, în Cracovia, Polonia.

O femeie a alertat autoritățile că o „creatură periculoasă” stă nemișcată în pom de câteva zile, iar locuitorii se tem să deschidă ferestrele, pentru că dihania le-ar putea intra în case. Întrebată dacă ar putea fi o pasăre de pradă, femeia a spus că seamănă mai mult cu o iguană.

Discuția femeii cu un inspector de la Protecția Animalelor:

- Vino şi ia-o!

- Pe cine, doamnă?

- Pe această creatură! Stă de două zile într-un copac din faţa blocului! Nu ne mai deschidem ferestrele pentru că ne e frică să nu cumva să intre în casă!

- Dar ce este, doamnă? Poate vreo pasăre de pradă bolnavă?

- Nu! Nu! Nu este o pasăre!

- Şi cum arată?

- E maro, stă într-un copac şi e asta... da, e o lagună!

- O lagună? Poate o iguană?

- Da, iguană! E aici de două zile şi toată lumea e foarte speriată! Deci când ajungeţi aici?

Povestea a fost relatată pe Facebook de reprezentanții Societății pentru Protecția Animalelor din Cracovia, care se temeau că ar putea fi vorba despre un animal de companie pe care stăpânii nu l-au mai dorit și l-au abandonat pe stradă.

„Am avut un câine abandonat într-o curte, o pisică închisă în cușcă și aruncată în tomberon, în timpul iernii, hamsteri aruncați la gunoi și pești lăsați în găleată, pe stradă”, a declarat Adam, inspector la Protecția Animalelor.

Însă ajunși la fața locului, inspectorii au descoperit că nu exista niciun pericol, iar situația era una mai degrabă hilară decât dramatică.

„Dintr-o dată... Iat-o, am prins-o! Creatura maronie stă pe o ramură de liliac... creatura stă și nu se mișcă - exact așa cum ne-a descris femeia”, s-a amuzat Adam, când a descoperit că „monstrul” era, de fapt, un croissant aruncat de cineva pe fereastră pentru a hrăni păsările.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO