Raspunsul pe care nu iti imaginezi ca l-ai putea primi de la un iPhone 4S cand ii spui ca il iubesti

Ultima actualizare: 05-11-2012 15:34
Fata iPhone

N-o sa-ti vina sa crezi, dar in cativa ani ne-am putea trezi ca vorbim cu tehnologia. Si asta pentru ca lansarea Siri, odata cu iPhone 4S, face valva printre pasionatii de gadgeturi.

Siri, care are voce feminina si chiar sexy, spun unii bloggeri de tehnologie din SUA, are raspuns la aproape toate intrebarile.

O sa ne referim la Siri la genul feminin, pentru ca pana si felul in care iti vorbeste are ceva din gandirea feminina. Toti cei care au avut de a face cu Siri spun ca este impresionanta, dar ca nu este perfecta. 

Cand o intrebi "Care este numele tau" raspunde "Numele meu este Siri, dar tu stiai deja asta". La intrebarea "Cati ani ai?" ea raspunde neasteptat "Nu am voie sa raspund la aceasta intrebare".

Pachetele, pachetele. La doar 10 ani este supranumit Justin Bieber al fitness-ului

Partea haioasa vine abia la cand iti declari dragostea fata de Siri: cand ii spui "Te iubesc!" (fraza pe care Siri o va auzi de multe ori, probabil), ea iti raspunde: "Sper ca nu spui asta si altor telefoane mobile!".

Pentru intrebarile mai dificile, Siri isi acorda un timp de gandire si chiar spune ca are nevoie sa se gandeasca sau sa-si verifice sursele. 

Vezi ce mai poate sa faca Siri in video.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO