VIDEO. Un câine care s-a pierdut de stăpâna sa, salvat de șoferul unui autobuz pe o autostradă

Dată publicare: 01-04-2021 13:25
Dată actualizare: 01-04-2021 13:44


VIDEO. Un câine care s-a pierdut de stăpâna sa, salvat de șoferul unui autobuz pe o autostradă

Rămas blocat pe o autostradă aglomerată din Bangkok, Thailanda, un câine flămând, care se pierduse de stăpâna sa, a fost salvat de șoferul unui autobuz.

Șoferul a auzit la radio că un patruped reprezenta un pericol pentru vehiculele aflate pe autostrada respectivă.

Când a văzut animalul, care încerca să se ferească de mașini la o temperatură sufocantă, de 37 de grade Celsius, șoferului i s-a făcut milă, informează Metro.

"Am vorbit cu pasagerii dacă i-ar deranja să ne oprim să luăm câinele de pe autostradă, pentru că era în pericol. Nu i-a fost deloc frică, a sărit direct în autobuz. Și-a găsit un loc sub un scaun și acolo a rămas. Nimeni nu a putut să-l atingă", a declarat șoferul.

Momentul în care câinele s-a urcat în autobuz a fost surprins de o cameră de supraveghere de pe autostradă.

 

 

Câinele, care a rătăcit pe străzi timp de trei zile, a fost dus la un adăpost pentru animale, acolo unde a primit apă și mâncare. Apoi, stăpâna lui a venit și l-a luat acasă.

"Cookie a pierdut aproximativ jumătate de kilogram în greutate și are câteva răni la picioare. A fost foarte obosit și dormea ​​mult, dar a început să se simtă mai bine. Este încă puțin speriat de oameni. A fost foarte încântat să ne vadă", a spus femeia.

Bucuroasă că și-a recuperat câinele, ea a vrut să-i ofere șoferului de autobuz o recompensă de 5.000 baht (n.r.- 116 lire sterline), însă acesta a refuzat și i-a spus că mai bine i-ar dona unui ONG care se ocupă cu salvarea animalelor.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO