Un bărbat s-a urcat pe aripa unui avion care se pregătea să decoleze din Las Vegas

Ultima actualizare: 13-12-2020 20:15

Avionul companiei Alaska Airlines care se pregătea să decoleze, sâmbătă, de pe Aeroportul Internațional McCarran din Las Vegas spre Portland a plecat cu o întârziere de patru ore din cauza unui incident mai puțin obișnuit, relatează CNN.

Pilotul care făcea ultimele pregătiri pentru decolare a observat un bărbat care se îndrepta spre avion și a anunțat imediat turnul de control, a precizat compania aeriană într-un comunicat.

Omul, care sărise gardul pentru a pătrunde pe pistă, s-a apropiat de aeronava Boeing 737, iar ceea ce a urmat i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Bărbatul s-a urcat pe una dintre aripi, s-a așezat puțin în șezut, apoi s-a descălțat de pantofi și de ciorapi, a mers câțiva metri pe aripă, apoi a încercat să urce pe eleron.

Din filmarea unui călător aflat în avion se poate vedea cum trei ofițeri de poliție s-au urcat pe aripă pentru a-l imobiliza pe teribilist. N-au apucat, deoarece bărbatul a alunecat și a căzut pe asfaltul pistei.

Ofițerii l-au arestat pe bărbat și l-au dus la o unitate medicală. După incident, avionul s-a întors la poartă pentru o inspecție completă, astfel că zborul a fost amânat cu patru ore.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO