Prinţul Charles a strâns mâna câtorva invitaţii la Prince's Trust Awards, în Londra, înainte de a-şi corecta gestul şi de a saluta oamenii prin apropierea palmelor, asemenea semnului de rugăciune.

Prinţul a salutat celebrităţi printre care Ronnie Wood şi actori precum Richard Grant, Anna Field sau Perce Brosnan prin semnul "Namaste".

Familia Regală Britanică a modificat protocolul obişnuit pe fondul îngrijorărilor apărute în legătură cu noul coronavirus.

Cei mai mulţi dintre oamenii care suferă de coronavirus au simptome uşoare şi medii, cum ar fi tusea sau febră. La alţii însă, în special persoane în vârstă şi care au deja alte probleme de sănătate, manifestările pot include îmbolnăvirea severă, sau chiar pneumonia.

Marea majoritate a celor îmbolnăviţi se vindecă de acest virus. Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, oamenii care suferă de răceli uşoare se vindeca în aproximativ două săptămâni, în timp ce la persoanele grav bolnave, vindecarea poate dura de la trei până la şase săptămâni.

Associeted Press primeşte ajutor pentru sănătate şi acoperire ştiinţifică de la Departamentul de Ştiinţă şi Educaţie la Institutului Medical Howard Hughes.