VIDEO. În sudul Italiei prostituatele românce au ieșit la muncă cu măști, termometre și geluri dezinfectante

Ultima actualizare: 28-05-2020 23:00
Italia

Prostituatele din România au reapărut pe marginea drumurilor în Bari, Italia, dar încearcă să se protejeze împotriva coronavirusului, scriu jurnaliștii publicației quotidianoitaliano.com. 

Un jurnalist italian a mers cu mașina pe drumul provincial Adelfia Rutigliano, considerat “unul dintre cele mai mari supermarketuri sexuale din zona Bari”, constatând că au reapărut prostituatele, gonite acum mai bine de două luni de teama coronavirusului.

„În această dimineață am numărat în total zece femei, aceleași prezente înainte de impunerea restricțiilor. În general sunt românce, sau fete venite din estul Europei care își scot corpul la vânzare pentru câțiva euro.”, susține Antonio Loconte, un jurnalist al cotidianului, quotidianoitaliano.com. 

Majoritatea s-au resemnat că nu au alternative și au ieșit pe străzi cu minime măsuri de protecție. „Jumătate dintre ele poartă masca și în geanta peste prezervative au una sau două sticle de gel dezinfectant”, scrie ziarul italian.

Fetele sunt obligate să lucreze pe stradă în timpul zilei, în timp ce, după ora 19 până la miezul nopții primesc clienți în apartamentele din Bari. Una dintre ele, contactată telefonic pe baza unui anunț pe un site de întâlniri încearcă să își convingă clienții că nu e niciun fel de pericol. „Casa mea este la fel de curată ca o cameră de hotel”, spune ea clientului speriat de infecție.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO