VIDEO. Gestul făcut de Melania Trump când a coborât din avion. Imaginile au devenit virale

21-01-2021 18:05


Donald și Melania Trump

Donald Trump și soția sa Melania au aterizat miercuri la Palm Beach (în sud-estul statului Florida), cu puţin timp înainte ca preşedintele ales Joe Biden să depună jurământul.

Cei doi au sosit la bordul Air Force One, venind de la baza aeriană Andrews, din Maryland. Trump își va începe post-președinția la clubul său Mar-a-Lago.

De-a lungul şoselei care duce de la West Pam Beach, unde se află aeroportul, şi până la Mar-a-Lago, reşedinţa familiei Trump, sute de susţinători ai lui fostului președinte american s-au adunat pentru a-i ura bun venit, cu steaguri, pancarde, tricouri şi şepci în culorile drapelului american, potrivit Agerpres.

Cuplul a ieșit din avionul prezidențial cu aproximativ o oră înainte de începerea inaugurării președintelui ales, Joe Biden. După ce au coborât din aeronavă, Donald Trump s-a oprit pentru câteva momente pentru a le face cu mâna jurnaliștilor prezenți, însă Melania nu a schițat niciun gest că ar vrea să rămână la poză alături de soțul ei și și-a continuat drumul către mașină.

Imaginile s-au răspândit rapid pe rețelele de socializare și au realimentat zvonurile despre o posibilă separare între cei doi. Presa americană a scris la finalul anului trecut că fosta primă doamnă așteaptă ca Donald Trump să își încheie mandatul la Casa Albă, pentru a întocmi actele de divorț.

„Nu se mai preface” și „A terminat complet”, au comentat oamenii pe rețelele de socializare.

Sursa: Agerpres/ StirileProTV

Tags: trump, melania, sua,


VIDEO PROTVPLUS.RO