VIDEO. Fată de 15 ani bătută cu bestialitate și lăsată inconștientă de un grup de băieți

Ultima actualizare: 07-03-2020 11:25
bataie
NYPDBklynNorth

O adolescentă de 15 ani a fost urmărită și bătută cu bestialitate și lăsată inconștientă de un grup de tineri în New York. Aceștia au lovit-o cu picioarele și i-au furat, cardul, telefonul, dar și încălțările înainte să fugă, relatează NBC New York.

Tânăra a fost dusă la spital, în stare stabilă și a fost eliberată de medici câteva ore mai târziu.

Camerele de supraveghere au surprins momentul atacului, ce a avut loc joi, pe o stradă din cartierul Brooklyn. În imagini se vede cum un grup de cel puțin 10 băieți aleargă după tânără, iar unul dintre ei o prinde din urmă și o trântește pe trotuar. Imediat ajung și ceilalți băieți din grup, care o înconjoară pe adolescenta de 15 ani aflată la pământ și încep să o lovească cu picioarele, într-un atac extrem de brutal.

Unul din șefii poliției din Brooklyn a publicat înregistrarea pe Twitter.

„Revoltător: acestea sunt imaginile în care o fată de 15 ani este atacată cu brutalitate de un grup de elevi. Un tânăr îi ia încălțările din picioarele victimei sale inconștiente. Fata este în spital, unde se recuperează. Nu putem permite un astfel de comportament în comunitatea noastră”, a scris comandantul Jeffrey Maddrey pe Twitter.

Nu este clar de la ce a pornit atacul, însă polițiștii au anunțat vineri seară că au reținut mai mulți suspecți și desfășoară investigații pentru a afla ce s-a întâmplat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO