Aceasta batrana are doar 26 de ani. Misterul ei ii nelinisteste pe medici

14-10-2011 08:44

Pana si doctorii sunt absolut uimiti de o boala misterioasa, care pare sa-i fi provocat unei femei de 23 de ani o imbatranire cu o jumatate de secol, in decurs de doar cateva zile.

Nguyen Thi Phuong, din Vietnam, arata acum ca o septuagenara, dupa ce afectiunea bizara pe care a contactat-o in 2008 a lasat-o cu o fata plina de riduri si cu pielea atarnand pe tot corpul.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FOTOGRAFII INAINTE SI DUPA IMBATRANIRE CU FEMEIA

Totusi, sotul ei, Nguyen Thanh Tuyen, de profesie tamplar, spune ca dragostea sa nu a palit deloc pentru "frumoasa sa sotie", care are acum 26 de ani.

Pana acum, ea si-a ascuns boala purtand permanent o masca in public, insa acum a renuntat si cere ajutorul medicilor, in incercarea de a inversa efectul de imbatranire.

Sotul femeii crede ca totul i se trage de o alergie la peste si fructele de mare, care i-au provocat o reactie grava, in 2008. "Aveam mancarimi pe tot corpul si ma scarpinam pana si in somn", marturiseste Nguyen Thi Phuong.

In loc sa mearga la spital, tanara a cumparat un medicament de la farmacie, iar dupa o luna de tratament, iritatiile si senzatia de mancarime au disparut. Atunci s-a declansat bizarul proces de imbatranire.

O posibila explicatie ar fi ca medicamentul respectiv continea steroizi, iar acestia i-ar fi provocat efectul secundar dezastruos.

Sursa foto: thanhniennews.com

 

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO