Unul dintre cei mai periculosi criminali, prins in Spania: evadarea spectaculoasa din inchisoare pe care a pus-o la cale

Ultima actualizare: 08-11-2016 06:59
Hamid Hakkar

Unul dintre cei mai periculosi asasini din Franta a fost capturat si arestat in Spania, in Malaga. Acesta s-a deghizat si purta o masca de diavol pe fata in momentul in care a fost prins de politisti.

Hamid Hakkar este considerat unul dintre cei mai periculosi criminali din Franta, considerat a fi cel care a orchestrat evadarea spectaculoasa din inchisoare al hotului de banci Antonio Ferrara. Cazul a fost comparat cu filmul "Ocean's Eleven", pentru indemanarea celor doi.

Conform Mirror, Hamid Hakkar era deghizat intr-un costum de Halloween si purta o masca de diavol, dar nu a reusit sa pacaleasca autoritatile spaniole. Politia a oferit presei si imagini cu el, dupa ce l-au arestat, inclusiv cu costumatia in care s-a dezghizat.

Culmea, barbatul a fost prins intr-unul dintre cele mai cunoscute mall-uri din Malaga, unde i s-a prezentat un mandat de arestare european pe numele sau.

Acesta a primit doi ani de inchisoare dupa ce a fost acuzat de complicitate la evadarea spectaculoasa din inchisoarea din Paris, comparata cu filmul "Ocean's Eleven" pentru precizie si dexteritate. Acesta a fugit in 2013, atunci cand a primit permis pentru 10 zile de libertate, dupa ce ipasise o pedeapsa de 15 ani de inchisoare pentru uciderea unui dealer de droguri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO