Unul dintre cei mai misteriosi milionari ai lumii s-a nascut la Bucuresti. Cine este Vivi Nevo

Dată publicare: 16-09-2011 08:01
Dată actualizare: 24-10-2012 22:57


Vivi Nevo

Pana in 2006 numele lui nu putea fi gasit pe Internet, desi este unul dintre cei mai bogati oameni de media din lume. Vivi Nevo, nascut in Romania, este milionarul care a reusit sa-si tina viata personala departe de presa.

Nevo, in varsta de 47 de ani, este actionar la companii precum Time Warner, News Corp, Twitter, Goldman Sachs, eBay si Microsoft.

De asemenea, Vivi Nevo este un nume de referinta pe Wall Street, Silicon Valley si Hollywood.

Este un bun prieten al Madonnei si se spune ca ar fi avut o relatie amoroasa cu Kate Moss. Are o fata pe nume Lilly dintr-o alta relatie amoroasa.

“Am totul si am nimic. Uneori ma simt ca si cum as fi cel mai singur barbat de pe planeta. Am atatea lucruri, dar nu am cu cine sa le impart. Atunci cand apare o femeie in viata mea, ma intreb daca nu vrea averea mea”, a marturisit Vivi.

Nevo nu s-a casatorit niciodata. In 2008 s-a logodit cu o actrita, Ziyi Zhang, dar a rupt logodna in 2010.

Mi-ar placea sa ma insor. Le-am facut pe toate in viata, mai putin asta. Dar unde gasesc o femeie reala. In Los Angeles? Nu sunt sigur. Fiica mea Lilly este singura mea familie”, a mai spus milionarul.

Nevo s-a nascut la Bucuresti, dar a crescut in Tel Aviv, Israel. Numele de botez al milionarului este Aviv.

Tatal acestuia a fost inginer chimist, iar mama medic anestezist. Vivi a ramas fara mama la varsta de 20 de ani. Femeia i-a lasat mostenire cateva milioane de dolari, bani pe care Nevo i-a investit in 1990 in companii media, atunci cand nimeni nu credea intr-o astfel de afacere.

“Ma uit la cer si ii multumesc in fiecare zi. Ii datorez inceputul meu, oportunitatea mea. Mama m-a invatat importanta muncii. Daca nu ar fi fost ea, as fi fost un ratat azi”, a declarat milionarul.

Sursa: Vanity Fair

Tags: vivi nevo,


VIDEO PROTVPLUS.RO