Un zbor din Shanghai, intarziat cu peste cinci ore dupa ce o pasagera a aruncat monede in motor, "pentru noroc"


Ultimul update: Sambata 01 Iulie 2017 07:26
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2017 11:03
Categorie: Stiri externe

Un zbor din Shanghai a fost intarziat cu peste cinci ore, marti, dupa ce o femeie in varsta de 80 de ani a aruncat monede in motor, pentru noroc, inainte de a urca in avion, informeaza bbc.com.

Femeia a declarat pentru politie ca a aruncat monedele ”rugandu-se pentru siguranta zborului”. Din cele noua monede care au fost aruncate, una singura a ajuns in motor, dar a fost suficient pentru ca 150 de pasageri sa fie evacuati din avion.

Politia a fost chemata la Aeroportul International Shanghai Pudong de un alt pasager, care a observat ca femeia a aruncat monedele.

Femeia, care calatorea alaturi de sotul, fiica si ginerele ei, a fost interogata de ofiteri de politie.

”Pentru a ne asigura ca zborul poate fi efectuat in siguranta, a fost desfasurata o cercetare completa a motorului aeronavei”, a transmis China Southern Airlines intr-un mesaj publicat pe site-ul de socializare Weibo.

Ulterior, politia a transmis ca femeia aruncase suma de 1,7 yuani, echivalenta cu 0,25 dolari.

”In urma unei investigatii, pasagerul in cauza a spus ca a aruncat monedele rugandu-se pentru siguranta zborului. Potrivit vecinului pasagerului, acesta este adept al religiei budiste”, a transmis politia.

Incidentul a generat agitatie si pe Weibo, unul dintre utilizatori comentand: ”Bunico, aceasta nu este o fantana a dorintelor cu testoase”.

In urma incidentului, China Southern Airlines le-a cerut pasagerilor sa respecte regulile impuse in timpul zborului si sa evite un comportament care ar putea fi daunator sigurantei celorlalti pasageri.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO