Moartea lui Kobe Bryant într-un accident de elicopter, prevestită din 2012


Ultimul update: Luni 27 Ianuarie 2020 22:59
Sursa: moneycontrol.com
Data publicarii: Luni 27 Ianuarie 2020 22:31
Categorie: Stiri externe
Kobe Bryant

Un tweet care prevestea moartea baschetbalistului Kobe Bryant într-un accident de elicopter, încă din 2012, a devenit viral pe rețelele sociale după decesul starului american, scrie presa internațională.

„Kobe își va găsi sfârșitul într-un elicopter prăbușit”, ar fi scris un fan al său, în noiembrie 2012, pe Twitter, iar mesajul a fost acum scos din nou la iveală.

 

 

Fanii au reacționat și au criticat utilizatorul Twitter care a publicat mesajul, cerându-i să-l șteargă.

Un alt video care a devenit viral pe Twitter îl surprinde pe fostul baschetbalist, în urmă cu o lună, în momentul în care devine martorul unui grav accident de circulație, scrie presa internațională.

 

 

În imagini, Kobe Bryant poate fi văzut în timp ce liniștește victimele accidentului și ajută la redirecționarea traficului, până la sosirea forțelor de intervenție.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Fostul baschetbalist era un împătimit al călătoriilor cu elicopterul, el deplasându-se astfel foarte des, scrie presa internațională.

Sursa: moneycontrol.com Pro TV

Ultima discuție dintre pilotul lui Kobe Bryant şi turnul de control, înainte de prăbușire
Cum s-a prăbușit elicopterul lui Kobe Bryant. Declarația cutremurătoare a unui martor
VIDEO PROTVPLUS.RO