Un solicitant de azil a violat o copilă de 13 ani în Germania. Suspectul, eliberat recent din închisoare


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 06 Februarie 2018 11:38
Categorie: Stiri externe
viol

Un solicitant de azil de origine afgană a fost acuzat că a violat o fetiță de 13 ani în Germania, la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, condamnat pentru tentativă de viol.

Bărbatul în vârstă de 18 ani a fost arestat joia trecută, după ce victima a contactat poliția și le-a povestit că a fost atacată într-o casă din localitatea Esslingen, lângă Stuttgart.

Suspectul a fost eliberat din detenție în luna decembrie a anului trecut sub atenta supraveghere a oamenilor legii, după ce a fost acuzat de tentativă de viol. Acesta a petrecut un an în spatele gratiilor, scrie Daily Mail.

Potrivit declarațiilor victimei, aceasta a vizitat suspectul la domiciliu, după ce au devenit prieteni. Acolo, bărbatul a obligat-o să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale.

Tânăra a alertat poliția, după ce l-a întâlnit din nou pe străzile orașului, acolo unde a amenințat-o. El a fost arestat a doua zi, după ce a fost raportat incidentul.

Autoritățile au precizat că bărbatul va putea fi deportat doar dacă instanța îl condamnă la trei sau mai mulți ani de închisoare, măsura aceasta fiind obligatorie.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO