Un preot român de 38 de ani a murit în Italia, iar familia are acum nevoie de ajutor

preot român
italiadiaspora.it

Preotul Radu Călin Marcel, 38 de ani, de la Parohia ”Sfântul Ioan Botezătorul“ din Enna, Sicilia, a murit vineri din cauza unor afecţiuni grave. Familia lui se află acum într-o situație dificilă.

Preotul a lăsat în urmă doi copii, o fetiţă de 13 ani şi un băiat de 8 ani, potrivit italiadiaspora.it.

 

Părintele Radu Cătălin Marcel era foarte apreciat în Italia şi s-a implicat în viaţa comunităţii locale. ”În această dimineaţă, s-a stins din viaţă, la 38 de ani, preotul Radu Călin Marcel, de la Parohia ”Sfântul Ioan Botezătorul” din Enna, Sicilia. Era suferind de o afecţiune gravă si a lăsat în urma sa doi copii, o fetiță de 13 ani şi un băiat de 8 ani. Originar din Craiova, a slujit până în 2013 la Ostrovul Corbului, în Hinova, Mehedinţi, unde a slujit până spre finalul anului 2013 când, la 1 noiembrie, devine preot paroh la parohia Sfântul Ioan Botezătorul din Enna, Sicilia. Ionela Călin si cei doi copilasi au nevoie de ajutorul nostru, în aceste momente grele. Pentru cei care vor să trimită o anumită sumă de bani, oricât de mică, este pusă la dispoziţie modalitatea de transfer prin Western Union, pe numele Călin Ionela . Adresa este via Croce Valverde 4, Enna. Avem rugămintea ca, dacă doriţi să donaţi, să ne anunţati printr-un mail la adresa [email protected], cu numele dumneavoastra si suma trimisa“, a scris Petre Cojocaru pe publicaţia de limba română, italiadiaspora.it.

 

Citește și...
Schema prin care un preot și funcționari de la CAS Galați ar fi decontat fictiv 1,4 milioane de lei
Schema prin care un preot și funcționari de la CAS Galați ar fi decontat fictiv 1,4 milioane de lei

Fraudă de proporţii în sistemul de sănătate din judeţul Galaţi. Un preot din Tecuci şi câţiva funcţionari de la Casa de Sănătate şi de la spitalul din localitate sunt acuzaţi că au decontat fictiv peste 1,4 milioane de lei.

Recomandări
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut

Sub pretextul că repară o mare nedreptate, parlamentarii puterii au majorat marți salariile primarilor şi viceprimarilor.

Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de
Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de "acte deliberate"

Scurgeri inexplicabile de gaze naturale din gazoductele Nord Stream 1 şi 2, la Marea Baltică, sunt cauzate de "acte deliberate" şi nu de un "accident”, a declarat, marţi seară, premierul danez, scrie AFP.

 

Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev:
Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev: "Bine aţi venit acasă, în Rusia!"

Autorităţile de ocupaţie pro-ruse din regiunile ucrainene Zaporojie, Herson şi Lugansk au anunţat marţi seară victoria la referendumurile ilegitime de anexare a acestor teritorii la Rusia, transmite AFP.