Budapesta are zilele acestea o atractie mai putin obisnuita. Un microbuz, transformat in sauna. a fost parcat in apropierea Citadelei, loc ce ofera privelisti splendide.

Localnicii, dar si turistii si-au pus numele pe o lista de asteptare pentru a testa sauna mobila.

Intrucat sauna din microbuz e plasata intr-un punct cu vedere splendida asupra orasului, cei care vor sa o testeze au cateva sfaturi de la alti clienti: sa vina spre sfarsitul dupa-amiezei, ca sa poata admira si apusul soarelui.

Barbat: "Privelistea este extraordinara! E grozav sa petreci aceste momente cu prietenii. Este de asemenea mai interesant sa fii aici, de unde poti observa tot orasul, decat sa fii acasa sau intr-un centru spa."

Microbuzul folosit in trecut in transportul public este surpinzator de incapator. Pe langa sauna, care poate fi folosita de sase persoane, in interior se afla si o cabina de schimb. Clienti au acces la dusul instalat afara.

Barbat: "Este foarte sanatos, un mod grozav de petrece timpul liber. Este si relaxant. Ma ajuta sa ma calmez. "

O ora si jumatate in sauna costa 35 de dolari. Conceptul a starnit interesul localnicilor si turistilor deopotriva.

Miklos Tomor, manager Valyo: "Clientii iubesc acest loc. Este minunat sa iti zambeasca si sa iti multumeasca. Aceasta zona este foarte populata si de turisti. Toti se opresc langa microbuz, fac poze, ma intreaba ce cautam aici, cum pot sa foloseasca sauna si cum pot sa faca programari. "

In fiecare an microbuzul-sauna parcheaza in locuri cu privelisti deosebite din Budapesta. Anul trecut a fost instalat pe malul Dunarii.