Un imam din Uganda a aflat că soția sa este de fapt bărbat, la două săptămâni după nuntă

15-01-2020 14:27
Sursa: Daily Monitor

Imam

Un bărbat din Uganda a avut parte de un șoc, la două săptămâni după ce s-a căsătorit. Acesta a aflat că proaspăta lui soţie, pe care a dat două capre, zahăr și sare, este de fapt bărbat.

Bărbatul, pe nume Sheikh Mohammed Mutumba, avea funcție de imam, dar a fost suspendat după izbucnirea scandalului, potrivit Daily Monitor.

Descoperirea șocantă a pornit de la faptul că un vecin a acuzat-o pe soția bărbatului că i-a furat hainele şi un televizor.

Apropiații acestuia spun că soția sa se îmbrăca cu haine de femeie și avea vocea foarte subțire și plăcută.

Cazul a fost transmis poliției, iar în timpul anchetei s-a descoperit că soția, pe nume Sheikh Mohammed Mutumba, este bărbat.

Un reprezentant al forțelor de ordine a declarat că în timpul percheziţiei, o poliţistă a descoperit că bărbatul avea haine băgate în sutien şi organe genitale bărbăteşti.

Nabukeera a mărturisit că numele lui adevărat este Richard Tumushabe şi că s-a căsătorit cu Mutumba pentru că voia să îl păcălească și să îi ia banii.

Mătuşa bărbatului, care a primit plata pentru mireasă din partea familiei mirelui, inclusiv două capre, două pungi de zahăr şi un Coran, a fost reținută.

Sursa: Daily Monitor, Daily Star

Tags: uganda, soție, bărbat,


VIDEO PROTVPLUS.RO