Un barbat si-a uitat sotia in benzinarie. A realizat ca e singur in masina abia dupa 100 de kilometri

20-01-2016 11:54


Benzinarie

Un argentinian a parcurs 100 de kilometri inainte sa isi dea seama ca si-a uitat sotia la benzinarie. Dupa o vacanta minunata petrecuta in Brazilia, cuplul se intorcea acasa.

Totul a fost bine pana la oprirea la o benzinarie pentru alimentare si un drum la toaleta, scrie 7sur7.be. Conducatorul auto, Samuel, a facut plinul si si-a reluat drumul, dar cu un pasager in minus. Nu si-a dat seama ca sotia lui, Claudia, ramasese la benzinarie, decat dupa ce parcursese 100 de kilometri.

In apararea barbatului se poate spune ca sotia statuse in prima parte a calatoriei pe bancheta din spate, scrie The Telegraph, care relateaza aventura celor doi argentinieni. Dormise si s-a trezit cand Samuel facea plinul. A coborat sa isi ia un pachet de biscuiti fara sa il anunte. Cei doi nu erau insa singuri in masina, ci si cu fiul lor de 14 ani, aflat pe scaunul din dreapta soferului, care era prea ocupat cu smartphone-ul ca sa observe ca mama lui ramasese la benzinarie.

Claudia a incercat sa isi sune sotul la telefon, dar semnalul era slab, asa ca a apelat la salariatii din zona autostrazii, care au anuntat politia. Acestia au gazduit-o in birourile lor, in asteptarea sotului "uituc".

Desi spune ca simtea ca a uitat ceva, Samuel si-a dat seama doar dupa 100 de kilometri ca acel "ceva" era sotia lui. Dupa cateva ore a revenit la benzinaria unde isi alimentase masina si a gasit-o pe Claudia extrem de furioasa, povestesc politistii.

"Cand s-a intors in cele din urma, dupa mai mult de doua ore, ea a inceput sa dea cu piciorul in masina. Era foarte suparata. Nu intelegea cum de i-a trebuit atat de mult timp pana sa observe lipsa ei. Nu se poate spune ca a fost violenta cu el, dar era neagra de suparare", spune agentul din Passo Fundo.

Nu este insa prima aventura de acest tip. Acum doi ani, un german a gresit si mai grav, uitandu-si tanara sotie tot intr-o benzinarie, in timpul calatoriei de nunta in Franta. A constatat abia dupa 200 de kilometri ca ii lipsea jumatatea si s-a intors dupa ea. Si in acel caz femeia dormise pe bancheta din spate, aminteste 7sur7.be.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO