Un bărbat pescuia liniștit în timp ce câmpul ardea în spatele lui. ”Nu e nimic nou aici” VIDEO

Dată publicare: 19-04-2021 17:32
Dată actualizare: 19-04-2021 17:44


Un bărbat pescuia liniștit în timp ce câmpul ardea în spatele lui. ”Nu e nimic nou aici”

Imaginile cu un bărbat din Belarus care pescuia liniștit în timp ce câmpul ardea în spatele lui au devenit virale. Cu toate acestea, pescarul spune că nu a făcut nimic ieșit din comun, întrucât astfel de incendii au loc în fiecare an.

 

Nimeni nu poate ilustra mai bine un meme de genul ”Totul este în regulă” decât acest bărbat din Belarus care a continuat să pescuiască liniștit, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, în timp ce câmpul din spatele său era cuprins de un incendiu de proporții, scrie The Moscow Times.

Flăcările au izbucnit săptămâna trecută pe o câmpie a râului Sluch, în apropierea orașului Slutsk. Acest lucru nu l-a deranjat însă pe pescar, care a rămas pe loc în timp ce pompierii au stins focul din spatele său.

Videoclipul filmat dintr-un unghi diferit arată un pompier care încearcă să stingă flăcările, în timp ce eroul nostru stoic rămâne nestingherit să facă ceea ce știe el cel mai bine.

 

”Aceste incendii se întâmplă în fiecare an”

 

Între timp, videoclipul a devenit rapid viral, acumulând peste un milion de vizualizări, dar pescarul nu înțelege de unde această agitație.

„Aceste incendii se întâmplă în fiecare an. Nu este nimic nou aici. Și în fiecare an acești pompieri sunt chemați și chemați tot timpul", a declarat pescarul, care a cerut presei să nu-i dezvăluie numele.

Nu este prima dată când cineva din lumea post-sovietică ilustrează meme-ul „This is Fine”. În 2019, un băiat din regiunea arctică a Rusiei a devenit viral pentru că a continuat să se dea într-un leagăn în timp ce un incendiu major avea loc în apropierea lui.

 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO