VIDEO. Sute de persoane îmbrăcate în costum de baie au schiat pe pârtiile din Rusia

Dată publicare: 11-04-2021 11:05
Dată actualizare: 11-04-2021 11:11


Sute de fani ai sporturilor de iarnă îmbrăcați în costume de baie au participat sâmbătă la festivalul Boogel Woogel din Rusia.

Participanții au călătorit din toată țara pentru a participa la evenimentul alpin anual, desfășurat pe o pârtie de schi la Krasnaya Polyana, lângă stațiunea Soci din Marea Neagră, conform AP.

Daria Lukinykh, participantă: "Este prima oară când vin la festival. Este puțin frig, dar emoțiile sunt mari. Abia aștept să ajung jos unde e cald. Este incredibil."

Pe lângă costume de baie, schiorii și snowboarderii au purtat pijamale și costume viu colorate, transformând evenimentul într-un carnaval.

Temperatura a oscilat în jurul valorii de zero grade Celsius, dar asta nu i-a împiedicat pe curajoși să profite la maxim de zăpadă.

Alții chiar au sărit cu schiurile într-un bazin cu apă înghețată, spre fericirea mulțimii.

Festivalul a fost anulat anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus.

Nikita Grin, organizatorul festivalului: "Pregătirile au fost mai dificile, pentru că am avut mai puțin timp decât de obicei. Dar odată ce am văzut entuziasmul oamenilor care vin aici din întreaga țară, ne-am pregătit. Credem că festivalul s-a dovedit a fi grozav, în ciuda vremii și a unui an atât de dificil ".

 

Tags: rusia, soci, schi,


VIDEO PROTVPLUS.RO