Ultimele saptamani din viata lui Robin Williams au fost lipsite de veselie. Actorul dormea 18 ore pe zi si slabise mult

Ultima actualizare: 17-08-2014 07:04

Robin Williams dormea cate 18 ore pe zi, iar cand se ridica din pat se plangea mereu ca este obosit. Nu avea nici pofta de mancare si slabise, au povestit apropiatii actorului.

Nici proiectele cinematografice pe care fusese nevoit sa le accepte nu il multumeau deloc. Robin i-ar fi marturisit unui prieten ca, atunci cand lucra la un film, se simtea epuizat mental si chiar vulnerabil.

Intr-o pelicula din 2009, personajul interpretat de Robin Williams ii indemna pe oameni sa puna viata mai presus de orice.

"World's greatest dad", 2009: "Daca esti deprimat, cere ajutor! Si, tine minte, sinuciderea este o solutie definitiva, pentru probleme trecatoare."

Pentru a tine sub control depresia, actorul apelase la ajutorul uneia dintre cele mai bune clinici din Statele Unite. In ultima perioada insa, tratamentul nu parea sa dea rezultate. Apropiatii sai povestesc ca Williams dormea foarte mult, nu avea energie si nici pofta de mancare.

Ca a mai avut ganduri negre, sta dovada un interviu acordat unui post de radio in 2010.

"Cand ma luptam cu dependenta de alcool, mi-am spus la un moment dat "Fir-ar ea de viata!". Apoi, creierul meu a inceput sa functioneze. Mi-a spus: "Haide sa discutam despre sinucidere". In primul rand, nu ai curajul necesar sa faci asa ceva", spunea atunci actorul.

Poate tocmai faptul ca a vorbit atat de deschis despre "demonii" care nu-i dadeau pace, i-a facut pe apropiatii lui sa ignore semnalele de alarma.

Realizatorii TV din Statele Unite i-au adus emotionante omagii lui Robin. Jimmy Fallon, un mare fan al actorului, abia si-a putut stapanai lacrimile.

Jimmy Fallon, realizator TV: "Genialul actor si comediant Robin Williams a murit. Nu ere nimeni ca el. Era unul la un milion."

De altfel, de-a lungul anilor, Robin Williams a fost cel care a insufletit zeci de emisiuni TV. In prezenta lui, amuzamentul pana la lacrimi era garantat.

In ceea ce priveste gandurile lui despre viata de dincolo.

Reporter: Daca Raiul exista, care crezi ca ar putea fi prima intrebare pe care ti-o va adresa Dumnezeu, cand vei ajunge la porti?

Robin Williams, actor: Mai sunt locuri pe randurile din fata? Concertul incepe la cinci. In program este Mozart, Elvis si un alt interpret la alegere. Mi-ar placea sa stiu ca daca Raiul exista, acolo este plin de rasete.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO