Trump, ţinta ironiilor. Pare să semneze o hârtie goală într-o fotografie postată de Casa Albă

donald trump, casa alba

Preşedintele american Donald Trump este ţinta ironiilor în social media, după ce Casa Albă a postat imagini cu el la spitalul Walter Reed, semnând ceea ce pare să fie o hârtie albă.

“Preşedintele Donald Trump munceşte în sala de conferinţă de la Walter Reed National Military Medical Center”, este mesajul Casei Albe, alături de o imagine cu Donald Trump având în faţă dosare şi hârtii.

Imaginea a fost distribuită şi de fiica preşedintelui, Ivanka Trump, cu mesajul: “Nimic nu-l poate împiedica să muncească pentru poporul american. NEOBOSIT!”.

Însă potrivit presei, Casa Albă a postat două imagini cu Trump aparent muncind, fiind vorba de fapt de o şedinţă foto făcută pentru a se induce în eroare opinia publică, scrie news.ro. Jon Ostrower, redactor şef al publicaţiei Air current, a analizat datele fotografiilor şi a constatat că imaginile au fost surprinse la zece minute una faţă de cealaltă, însă în ele apare preşedintele muncind în două locuri diferite.

Şi reporterul Andrew Feinberg, acreditat la Casa Albă, a analizat fotografiile şi a constatat că Trump “pare să se semneze pe o foaie albă”.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Numeroase persoane au reacţionat ironic pe Twitter, după apariţia imaginilor. “A fost un star de reality TV. În ceea ce îl priveşte, trebuia doar să se fotografieze pentru a-şi promova cântecul «look presidential» pe care îl cântă”, a notat un utilizator de Twitter.

Altă persoană a scris: “Este singura «muncă» pe care o poate presta. Şi în mintea lui, atât timp cât simte că munceşte şi că este crezut, este la fel de bine, dacă nu mai bine decât să facă ceva. Trăim preşedinţia reality TV”.

Alţi oameni au remarcat faptul că Trump nu foloseşte mască, deşi se află în spital, unde el şi alţi pacienşi sunt trataţi pentru coronavirus. “Nu este o surpriză uriaşă că aceste fotografii sunt aranjate şi sunt amuzat de cei care remarcă faptul că dacă măreşti fotografia se vede că el semnează o hârtie albă, însă este cu adevărat teribil că el încă nu poartă mască. Sper că nu s-a infectat fotograful din cauza vanităţii sale ”, a afirmat Alex von Tunzelmann, care este istoric.

Medicii Sean Conley şi Brian Garibaldi au declarat, duminică, la Walter Reed National Military Medical Center, că starea preşedintelui SUA, Donald Trump, se îmbunătăţeşte şi că liderul de la Casa Albă ar putea fi externat luni. Trump a fost testat pozitiv cu coronavirus în urmă cu câteva zile.

 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Șase membri ai echipei lui Trump au Covid-19. Nimeni nu purta mască în Biroul Oval
Șase membri ai echipei lui Trump au Covid-19. Nimeni nu purta mască în Biroul Oval

Lucrurile iau o întorsătură serioasă pentru Donald Trump care a fost mutat vineri noapte la un spital militar.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.