Trump l-a atacat pe judecatorul care a blocat decretul anti-imigratie si a sugerat ca e vina lui "daca se intampla ceva rau"


Ultimul update: Joi 09 Februarie 2017 07:01
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2017 19:33
Categorie: Stiri externe

Donald Trump l-a atacat pe judecatorul care i-a blocat decretul privind restrictiile de calatorie pentru cetateni din unele tari musulmane. "America ar trebui sa acuze instantele, daca se intampla ceva rau" a spus presedintele american.

Anterior, reusise sa provoace stupoare, cu o alta afirmatie. Cand un realizator TV l-a intrebat cum il poate admira pe Putin, pe care l-a numit un criminal, liderul de la Casa Alba, a raspuns astfel. "Si noi avem multi criminali. Ce credeti? Tara noastra este atat de inocenta?".

Pe de alta parte, noul purtator de cuvant al lui Trump a ajuns si el tinta ironiilor, la emisiunea Saturday Night Live.

Actrita de comedie Melissa McCarthy a trecut printr-o transformare radicala pentru a intra in pielea lui Sean Spicer, noul purtator de cuvant de la Casa Alba.

Spicer le-a oferit umoristilor munitie suficienta desi a trecut putin de cand este purtator de cuvant al Casei Albe. McCarthy i-a ironizat atitudinea fata de jurnalisti.

Melissa McCarthy:"As vrea sa incep conferinta de astazi cu o serie de scuze, din partea voastra pentru mine, pentru felul in care v-ati purtat cu mine in ultimele doua saptamani. Iar scuzele nu sunt acceptate. Fiindca treaba mea nu este sa ma imprietenesc cu voi.

Reporter, SNL: "De la Wall Street Journal, esti in regula?

Mellisa McCarthy: "Daca imi mai vorbesti asa, ajungi langa reporterul de la CNN! Noi nu difuzam stiri false!"

A atacat decretul privind imigrantii...

Reporter, SNL: "As vrea sa va intreb ceva despre interdictia impusa musulmanilor."

Mellisa McCharthy: "Nu este o interdictie. Interdictia de intrare in Statele Unite nu este o interdictie. Insa doar ce i-ai spus interdictie. Fiindca folosesc cuvintele tale. Tu ai spus interdictie. Presedintele a spus, citez, daca interdictia ar fi fost anuntata cu o saptamana mai devreme.Exact, tu ai spus asta. El te citeaza pe tine."

Si declaratia administratiei Trump in ziua de comemorare a victimelor Holocaustului.

Reporter, SNL: "Credeti ca este un gest antisemit sa nu mentionati predierile de vieti evreiesti in declaratia?"

Mellisa McCharthy: "Este apa cu sapun, ca sa iti spal gura aia murdara si mincinoasa."

Pe de alta parte, Kremlinul a cerut scuze de la televiziunea americana Fox News, al carei realizator, jurnalistul Bill O'Reilly, l-a numit "criminal" pe Vladimir Putin, in cursul unui interviu cu Donald Trump. In Statele Unite, insa, raspunsul dat de presedintele american a provocat stupoare.

Bill O'Reilly: "Totusi, Putin este un criminal."

Donald Trump: "Exista multi criminali. Avem multi criminali.Crezi ca tara noastra e atat de nevinovata?"

Bill O'Reilly: "Nu stiu niciun lider de guvern care sa fie criminal in America."

Donald Trump: "Dar priveste la ce am facut. Am facut multe greseli."

 

VIDEO PROTVPLUS.RO