Trump, despre atacul din Texas: „Avem probleme de sănătate mintală grave”


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 06 Noiembrie 2017 11:12
Categorie: Stiri externe
donald trump

Aflat în Japonia, cu ocazia turneului său oficial din Asia, Donald Trump susține că masacrul petrecut duminică la biserica baptistă din Texas a fost efectuat de către „un individ foarte bolnav cu toate foarte multe probleme”.

"Un tip cu mințile duse, cu o droaie de probleme de-a lungul anilor. Avem probleme grave de sănătate mintală în țară noastră, la fel cum sunt și-n alte părți. Asta n-a fost o situație relevantă pentru controlul accesului la arme. Pentru că, din fericire, altcineva a avut, de asemenea, armă și a ripostat. Altfel, bilanțul ar fi fost mult mai grav", a declarat președintele SUA, citează The Independent.

„Dumnezeu să fie cu acești oameni din Sutherland Springs, Texas. FBI și forțele de ordine se află la locul faptei. Am monitorizat situația din Japonia”, scrie președintele Statelor Unite”, scria Donald Trump imediat după atac.

Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, identificat drept David Patrick Kelley, înarmat cu o pușcă semi-automată a deschis focurile într-o biserică din Texas, în timp ce enoriașii asistau la slujbă.

Autorul atacului din Texas a curmat 26 de vieți, printre victime numărându-se o copilă de doi ani, o femeie însărcinată și fiica pastorului, în vârstă de 14 ani.

 

Sursa: The Independent

VIDEO PROTVPLUS.RO