Trei francezi arestati in Serbia au incercat sa rapeasca un copil in Romania. Motivul este incredibil

Ultima actualizare: 25-03-2015 07:05
arestat

Autoritatile sarbe au arestat trei cetateni francezi care au rapit o fetita de doi ani, folosind o masina cu numere romanesti, anchetatorii stabilind ca suspectii incercasera sa rapeasca un copil in Romania, informeaza site-ul InSerbia.info.

Kristel Emelin Eje (in varsta de 26 de ani), mama ei, Alexia Sandrin Goren Bransu (50 de ani) si sotul acesteia Sebastian Bransu (46 de ani) au mers in Serbia pentru a rapi un copil care urma sa fie predat unei retele infractionale, scrie Mediafax.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei citate de Midi Libre, motivele rapirii sunt incredibile. Tanara de 26 de ani are o fetita de doi in Franta si este in proces de separare cu prietenul ei.

In incercarea de a le dovedi autoritatilor franceze printr-un test ADN ca tatal fetitei sale nu este concubinul ei, femeia a vrut sa gaseasca un copil care seamana cu al ei si sa ii faca test de paternitate. In acest sens, femeia si parintii au mers in Serbia si au observat in Belgrad o fetita care corespundea semnalmentelor, au luat-o cu forta din bratele mamei si au fugit cu o masina inmatriculata in Romania.

Politia sarba a demarat imediat cautarile, reusind in cateva ore sa ii aresteze pe cei trei cetateni francezi pe autostrada, in apropierea frontierei dintre Serbia si Croatia.

Cei trei francezi au explicat ca intentionau sa predea fetita familiei dupa efectuarea unui test de partenitate in Franta.

Insa, potrivit anchetatorilor sarbi, copilul urma sa fie predat unei grupari infractionale din Franta.

Potrivit unei surse din cadrul anchetei citata de site-ul InSerbia.info, cei trei francezi fusesera anterior in Romania.

"In Romania, unde au fost inainte de a veni in Serbia, nu au putut sa rapeasca pe nimeni pentru ca nu au gasit niciun copil care sa semene cu cel din pasaportul pe care il aveau", a declarat oficialul sarb citat.

Ministrul sarb de Interne, Nebojsa Stefanovici, a confirmat ca cei trei au legaturi cu o retea de trafic de persoane.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO