Trei barbati albi impuscati mortal intr-un presupus atac rasist, in California. Atacatorul ar fi strigat "Allahu Akbar"


Ultimul update: Sambata 22 Aprilie 2017 07:15
Data publicarii: Miercuri 19 Aprilie 2017 07:30
Categorie: Stiri externe

Autoritatile americane au anuntat ca trei barbati albi au fost impuscati mortal intr-un presupus atac rasist din localitatea Fresno, situata la aproximativ 190 de kilometri de San Francisco.

De asemenea, o a patra persoana a fost ranita dupa ce un atacator afroamerican a deschis focul in apropierea unei organizatii catolice din Fresno, transmite BBC.

Kori Ali Muhammad a consumat 16 cartuse de munitie in 90 de secunde, intr-un atac armat care pare sa fie motivat de ura rasiala, desi martorii sustin ca a tipat ”Allahu Akbar” (n.r. ”Dumnezeu este mare”) inainte de a trage la intamplare in oamenii din Fresno.

Atacatorul afroamerican a fost retinut la scurt timp dupa ce a impuscat patru barbati albi, dintre care trei si-au pierdut viata. ”Voia sa ucida un numar cat mai mare de oameni si asta a incercat sa faca”, a declarat seful politiei Jerry Dyer.

Martorii sustin ca atacatorul avea o arma mare si a reincarcat in repetate randuri. De asemenea, politistii il considera suspect si pentru uciderea unui bodyguard in fata unui motel din Fresno.

Internautii au descoperit ca Kori Ali Muhammad incerca sa-si construiasca o cariera de raper in California.

VIDEO PROTVPLUS.RO